Lancia Genio elektrijalgratas

1,669.00

3 payments 556.33€ per month, without additional fees. Modena

Leidsid soodsama hinna? Kirjutage ning teeme parema pakkumise!

Elektrijalgrattaga koos ostes on kõik lisavarustus ja varuosad -20%. Soodustus kehtib ostukorvi lisamisel automaatselt!

Tarneaeg: 1-5tp

199.50
1 × Elektrilise tõukeratta kiiver LED tulega Smart 4U
85.00
39.50
Tuotetunnus (SKU): LANCIA-GENIO Osasto:

Kuvaus

LANCIA GENIO ELEKTRIJALGRATAS – TOOTEKIRJELDUS

Lancia Genio elektrijalgrattad on tänu läbimõeldud disainile ja lisavarustusele ideaalsed linnaliikurid. Elektriline jalgratas Genio on varustatud võimeka elektrilise abimootoriga ja ka parajalt mahuka Li-Ion akupakiga. Ühtlasi on Genio elektrijalgratas mõnusa sõidutunnetusega. Seda peamiselt seetõttu, et elektriratas on varustatud eesmise amordiga ja ka suurte ning paksude õhkrehvidega. Elektrijalgratas Genio sisaldab endas kõike mida üks korralik linnasõiduks kasutatav elektriline jalgratas sisaldada võiks. Toeka pakiraamiga elektrijalgratas Genio särab enda praktilisusega enim just siis kui on vaja läbida keskkonnasõbralikult ja mugavalt erinevaid vahemaid. Tugeva raamiehitusega ja võimeka abimootoriga elektrijalgratas Lancia Genio nii sama kergelt juba alla ei anna. Kõik teised elektrijalgrattad leiate siit.

LANCIA GENIO ELEKTRILINE JALGRATAS – TEHNILINE KIRJELDUS

Selleks, et sõit kulgeks mõnusalt on Genio elektrijalgrattad tagumise, väntamist lihtsustava 250W rummumootoriga. Sõidumugavuse ja turvalisuse tagamiseks on Genio elektrijalgrattad varustatud nii esiamortidega kui ka laiade 27.5” õhkrehvidega. Suurte ning laiade õhkrehvidega elektrijalgratas Genio neelab eriti hästi konarlikest ning ebatasastest teedest tulevad põrutusi ja vibratsioone.

Tootja spetsifikatsiooni kohaselt on elektrijalgrattad parajalt mahuka Li-ion akupakiga, mis aitab väntamisele kaasa kuni 70km ulatuses. Selleks, et käikude vahetamine toimiks eriti kiiresti ja sujuvalt on Genio elektrijalgrattad varustatud Shimano Tourney 7-käigulise tagavahetajaga. Mõistagi, et vahel on tarvis lisaks endale transportida ka mõnda eset, mistõttu on Genio elektrijalgrattad varustatud toeka tagumise pakiraamiga. Olulise info edastamiseks on Lancia Genio elektrijalgrattad varustatud ekraani / displayga.

OHUTUS

Elektrijalgrattaga liiklemisel on kiivri kandmine kõigi täiskasvanud inimeste jaoks tungivalt soovituslik. Alla 16 aastase elektrijalgrattaga sõitja jaoks on sõidu ajal kiivri kandmine seaduse järgi kohustuslik. Kõik elektrirattad on leitavad siit.

Ostes oma elektrijalgratas meie poest on sulle koos elektrijalgratta ostuga kõik lisavarustus -20%!

Tehnilised andmed
MudelLancia Genio
AkuTBD
LaadimisaegTBD
Mootori võimsus250W 
Sõidukaugus (tootja spetsifikatsioon) kuni 70km (väntamisega kaasa aidates)
Esipidurmehaaniline ketaspidurisüsteem
Tagapidurmehaaniline ketaspidurisüsteem
Kaalupiirang100kg
Kiirus25km/h
Kaal24kg
Motoriseeritud ratas

tagumine

Rehvid27.5″ õhkrehv
Suurim tõusunurk teelTBD

Lisätiedot

Valmistaja

Kaal (kg)

Kandevõime (kg)

Tootetüüp

Elektrimootori abil saavutatav kiirus - piiratud (km/h)

Elektriratta disainkiirus (km/h)

Võimsus (W)