Segway Ninebot P100SE elektritõukeratas

1,838.00

3 платежа 612.67€ в месяц без дополнительных комиссий. Modena

Elektritõukerattaga koos ostes on kõik lisavarustus ja varuosad -20%. Soodustus kehtib ostukorvi lisamisel automaatselt!

Tarneaeg: 1-5tp

35.00
59.50
899.00
99.00
1 × Elektrilise tõukeratta kiiver LED tulega Smart 4U
85.00
199.50
39.50
1 × Küttega kindad soojendusega elektritõukerattale
69.50
5.00
35.00
29.50
79.50
Артикул: Ninebot-P100SE Категория:

Описание

SEGWAY NINEBOT P100SE ELEKTRILINE TÕUKERATAS – TOOTEKIRJELDUS

Segway on turule toonud uued võtmevaba süsteemiga Ninebot P100SE elektritõukerattad. Ninebot P100SE elektrilised tõukerattad on üllatavalt mõnusa juhitavuse ja sõidutunnetusega. Paljudest kaasaegsetest lisadest pungil Ninebot P100SE elektriline tõukeratas on tänu enda võimekusele ja vastupidavusele sobilik nii noortele kui ka täiskasvanutele. Ühtlasi on elektritõukeratas Segway Ninebot P100SE ideaalne liikumisvahend linnaruumi avastamiseks või mõnusaks kruiisimiseks.

Segway P100SE elektrilised tõukerattad on valminud pühendunud ning sihikindla arendustöö tulemusel. Selle kinnitamiseks on Ninebot P100SE elektriline tõukeratas arendatud just nii, et elektritõukeratas oleks kõikide nende heade omadustega, mis ühel korralikul elektrilisel tõukerattal olema peaks. 

Elektriline tõukeratas Ninebot P100SE on turvalise juhitavuse tagamiseks varustatud suurte ning laiade 10.5” tubeless / sisekummita õhkrehvidega. Kusjuures on Ninebot P100SE elektritõukerattad just selliste õhkrehvidega, millel on sees torkekindel limakiht. Selleks, et elektritõukeratas Ninebot P100SE oleks võimalikult hea pidavusega erinevate teeoludega on elektritõukeratta õhkrehv disainitud hübriidse rehvimustriga.

Täiendamaks kõike eelnevat on Ninebot P100SE elektritõukerattad kaasaegsete lisadega, mis parendavad sõidumugavust ja muudavad P-seeria elektritõukerattad lihtsasti kasutatavaks. Samuti ka tänu enda stiilsele välimusele ei jää tänavapildis Ninebot P100SE elektritõukerattad tähelepanuta. Ninebot P100SE elektritõukerattad on P-seeriast kõige võimekad liikurid. Veelgi võimekamad GT seeria elektritõukerattad on leitavad siit.

SEGWAY NINEBOT P100SE ELEKTRILINE TÕUKERATAS – TIPPTASEMEL EHITUS

Segway P100SE elektritõukerattad on enda kaalu kohta tasemel võimekusega. Vaatamata sellele, et Ninebot P100SE elektritõukerattad ei ole kõige kompaktsemad on elektritõukeratas Ninebot P100SE siiski transportimiseks paraja kaaluga (32.9kg) ning võrdlemisi kompaktne.

Läbimõeldud disainiga Ninebot P100SE elektritõukerattad hiilgavad just enda praktiliste kuid ka teiste ägedate omaduste poolest. Näiteks on Ninebot P100SE elektritõukerattad elektrooniliselt lukustatavad NFC kaardiga, kuid ka parooli või telefoniga, kasutades selleks Segway mobiilirakendust. Efektsuse lisamiseks on elektritõukeratas Ninebot P100SE varustatud seisulaua LED-valgustusega, mis projekteerib pinnale inglise keelse tervitussõnumi  “Welcome”. Mõeldes kõigile on elektritõukeratas P100SE arendatud just nii, et antud LED-valgustust saaks kergesti sisse või välja lülitada. Olulise info saamiseks, elektrooniliselt lukustamiseks ja ka erinevate sätete muutmiseks on elektritõukeratas Ninebot P100SE Bluetooth ühenduse tõttu mobiilirakendusega ühildatav.

Elektritõukeratas Ninebot P100SE on turvaliseks seisma jäämiseks või aeglustamiseks varustatud kvaliteetsete mehaaniliste ketaspiduritega nii ees kui ka taga. Ühtlasi on elektritõukeratas Ninebot P100SE arendatud nii, et mehaanilise piduri rakendumisel aktiveeruks ka elektrooniline mootoripidur (regeneratiivne). Pimedas sõitmiseks on Ninebot P100SE elektritõukerattad varustatud eesmise 10W LED-tulega. Mõeldes ka kaasliiklejatele on nähtavuse parendamiseks elektritõukeratas Segway Ninebot P100SE varustatud ka piduri- ja seisutulega. Ühtlasi on Ninebot P100SE elektritõukerattad nii eesmiste kui ka tagumiste suunatuledega.

SEGWAY NINEBOT P100SE ELEKTRILINE TÕUKERATAS – TEHNILINE KIRJELDUS

Elektritõukeratas Ninebot P100SE on eelkõige erksa kohaltvõtuga, suure sõidudistantsiga ja ka vastupidav. Ergas, tagaveoline ja 1000W valmistajavõimsusega elektritõukeratas Ninebot P100SE saavutab valmistajakiiruse 25km/h eriti nobedalt. Ühtlasi saavad tugeva raamiehitusega ja võimeka mootoriga Ninebot P100SE elektritõukerattad edukalt hakkama ka keerukamates olukordades. Tootja spetsifikatsiooni kohaselt on elektriline tõukeratas P100SE suuteline edasi liikuma ka 120kg massiga. Ka suurte tõusudega elektritõukeratas Ninebot P100SE hätta ei jää, sest on suuteline edukalt läbima ka kuni 23% tõuse.

Lisaks vastupidavusele ja võimekusele on elektritõukeratas Ninebot P100SE erakordselt hea sõiduulatusega. Võimeka ja mahuka 25Ah (1200Wh) Li-ion akupakiga varustatud Ninebot P100SE elektritõukerattad on tootja andmete kohaselt ühe laadimisega võimelised läbima kuni 100km. Ühtlasi on elektritõukeratas Ninebot P100SE hea ning hästi kaitstud laadimispordi asetusega. Elektritõukerattad Ninebot P100SE vajavad 0-100% täis laadimiseks 7 tundi. Lisaks kõigele eelnevale on elektritõukeratas Ninebot P100SE USB-C laadimispordiga, mida saab hõlpsasti kasutada näiteks telefoni või mõne teise seadme laadimiseks.

Ka sõidumugavuse ja stabiilse juhitavuse kohalt ei ole tagasi hoitud, mistõttu on elektritõukeratas Ninebot P100SE varustatud tippkvaliteetsete amortidega nii ees kui ka taga. Ükski detail ei ole jäänud tähelepanuta ega ei ole tehtud järeleandmisi kvaliteedi osas, mistõttu on elektritõukeratas P100SE valmistatud ainult kvaliteetsetest materjalidest.

Ajakohase ning olulise info edastamiseks on elektritõukeratas Ninebot P100SE ka tipptehnoloogilise ekraani / displayga. Elektritõukeratas Segway Ninebot P100SE edastab infot aktiivse sõidurežiimi, aku laetuse taseme ja palju muu kohta.

.Segway Ninebot P100SE elektritõukeratas elektritõukerattad elektriline tõukeratas elektrilised tõukerattad electric scooter electric KickScooter 9

OHUTUS

Elektriline tõukeratas on kiire ning sõitja jaoks potentsiaalselt ohtlik sõiduk. Seetõttu soovitame alati kanda peas kiivrit. Alla 16-aastase elektrilise tõukerattaga sõitja jaoks on sõidu ajal kiivri kandmine seaduse järgi kohustuslik. Kõik elektritõukerattad on leitavad siit.

Segway Ninebot Kickscooter P100SE elektriline tõukeratas on Eesti liiklusseaduse järgi tänavalegaalne kergliikur valmistajavõimsusega 1000W ning valmistajakiirusega 25km/h. NB! Kui elektritõukeratas on kasutaja poolt iseseisvalt modifitseeritud eelpool toodud parameetritest kiiremaks või võimsamaks, siis Tõuksimaailm ei vastuta seaduse rikkumise eest saadud trahvide, politsei poolt elektrilise tõukeratta konfiskeerimise eest või muud tüüpi rikkumistega põhjustatud kahju eest.

Ostes oma elektritõukeratas meie poest on sulle koos elektritõukeratta ostuga kõik lisavarustus  -20%!

Tehnilised andmed
MudelSegway Ninebot P100SE
Aku48V / 25Ah / 1200Wh
Laadimisaegkuni 7h
Mootori võimsus1000W
Sõidukaugus (tootja spetsifikatsioon) | Sõidukaugus arvutuslikkuni 100km | 73km (25km/h, 70kg sõitja, 15Wh/km)
Esipidurmehaaniline ketaspidur
Tagapidurelektriline mootoripidur (regeneratiivne) + mehaaniline ketaspidur
Kaalupiirang120kg
Valmistajakiirus25km/h
Kaal32.9kg
Motoriseeritud ratastagumine
Rehvid10.5 tollised torkekindla kihiga tubeless õhkrehvid
Suurim tõusunurk teelkuni 23 kraadi

Детали

Вес33 кг
Tootetüüp

Valmistaja

Mootorite arv

Aku mahutavus (Wh)

Kaal (kg)

Kandevõime (kg)

Piiramata tippkiirus (km/h)

Võimsus (W)

Sõidukaugus arvutuslik (km)

Müüja tõuksimaailm.ee platvormil